Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

'ANNAMASTE'

DE PRAKTIJK VOOR JOU!

Blog

overzicht:  volledig / samenvatting

Corona-tijd

Geplaatst op 22 april, 2020 om 10:24 Comments reacties (0)
Corona-tijd

Deze periode duurt al weken. Iedereen beleeft deze tijd op zijn of haar eigen manier. Het verandert onze wereld en de wereld om ons heen.
Ongemak, onrust, onzekerheid. Alles komt aan bod.
Heeft de één moeite met het gemis van dierbaren, anderen zijn in staat om hun leven voort te zetten zoals zij gewend waren. Het hebben of juist ontbreken van werk maakt het vasthouden aan een dagelijks ritme moeilijk.
De vraag is hoe we met de veranderingen, met onszelf en onze emoties moeten omgaan. Waar leggen we de nadruk op: op onze zorgen? op de kleine dingen waarvan we ondanks alles genieten? Of bevriezen we?
Alle gevoelens en emoties kunnen ons uit balans brengen, ervoor zorgen dat we onszelf niet meer herkennen. "Zo was ik niet" of "waarom heb ik het er moeilijk mee?" zijn veel gehoorde opmerkingen. Ook "hoe moet het nu verder" komt veel voor.
Natuurlijk proberen we praktisch te denken maar emoties staat ons in de weg. Drukken op ons. 
Natuurlijk is het ook mogelijk dat u juist de tijd neemt om na te denken over veranderingen, die in of na deze periode nodig zijn. Staan we erbij stil hoe we de toekomst voor ons zien. Dan kunnen er ideeën bovenkomen waar we al lange tijd niet aan gedacht hebben. Misschien is het nu de tijd om onze dromen na te jagen.
In alle gevallen blijft de vraag: "hoe pak ik dat aan?". Hoe houden we onze emoties in bedwang, richten we ons op de positieve dingen, pakken we zaken anders aan, leren we omgaan met de omstandigheden binnen ons gezin, op ons werk, met de financiële middelen die er nog of juist niet meer zijn.
Het is veel, heel veel. En we laten ons beïnvloeden door alle berichten door zovelen die hun kennis of reacties ventileren.

We kunnen hier, net zoals dat in de media gaat, allerlei visies en meningen geven. We kunnen hier ingaan op specifieke voorbeelden van problemen, zorgen, ideeën.

Er is echter geen kant-en-klare oplossing. Die ligt verborgen in de informatie die u alleen over zichzelf heeft.

Vanzelfsprekend bent u degene die aangeeft of u vragen heeft, ergens tegenaan loopt, bevestiging wilt van de ideeën die leven.

Het blijkt in veel gevallen eenvoudiger te zijn daarover te praten met een "onbekende", iemand die afstand kan houden. Binnen het gezin, in de familie, met vrienden is vaak de eerste stap, maar kent ook beperkingen. We zijn open maar houden altijd rekening met de gevoelens van de ander en we willen ze niet belasten.

Heeft u dus behoefte aan een gesprek waarbij u zichzelf kunt en mag zijn? Staat u open voor een andere kijk op uw "probleem", hoe klein ook. Wilt u aan de slag gaan, zodat u weer in balans komt?

Schroom dan niet contact op te nemen. U vindt informatie over mij en over de mogelijkheden van ondersteuning op www.annamaste.nl.
Vergeet daarbij niet, dat het altijd gaat om wederzijds vertrouwen en dat een goed gesprek altijd iets positiefs oplevert.

Ik wens u een gezonde tijd toe. En als u het eraan toe hebt, bel dan overdag naar 06-18133489.

Warme groet, Anneke Heidema 
"Annamaste - de praktijk voor jou!"

Rss_feed