Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

'ANNAMASTE'

DE PRAKTIJK VOOR JOU!

Ver"beeld"en

Workshop Ver"beeld"en

deze workshop wordt georganiseerd op locatie; dat kan zijn in

een nog nader te bepalen ruimte óf bij u thuis - groepsgrootte

maximaal 6 personen - duur workshop 2,5 uur.

Alle materialen zijn aanwezig (zelf tijdschriften meenemen is wel plezierig). De kosten bedragen € 10,--; inclusief materiaal,

koffie/thee en uitleg. Meldt u zich wel even aan via een PB/Facebook, whatsapp of email.

Met kleuren en materialen kun je beeld geven aan jouw verhaal, aan jouw wensen, jouw ideeën, jouw verlangen en jouw vragen. Je kunt intuïtief te werk gaan of heel gericht.

Je kunt jouw beeld van een omstandigheid, van jezelf of jouw omgeving veranderen door het gebruik van andere kleuren en afbeeldingen.

Het is mogelijk om het gevoel dat je bij een ingrijpende gebeurtenis hebt in positieve zin te beïnvloeden door zowel het bestaande beeld als het gewenste beeld naast elkaar te zetten.


Om bezig te gaan met ver"beeld"en is er niet meer nodig dan tijdschriften, foto's, afbeeldingen, eventueel andere materialen, schaar en lijm. Creativiteit is niet nodig, wel de intentie om er mee aan de slag te gaan. Als de "beelden" klaar zijn kunnen ze, voordat ze worden meegenomen naar huis, besproken of door mij "gelezen" worden.


Je zult verbaasd zijn over het resultaat!

Het is ook mogelijk om - met persoonlijke ondersteuning - te werken aan het samenstellen van een"levensboek": een prachtige weergave van jouw weg en jouw "nu" na een ingrijpende gebeurtenis, zoals het verlies van een dierbare, ziekte, ontslag en ....voor jezelf, voor je naasten, voor straks..

Meer weten? Bel me dan: 06-18133489.