Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

'ANNAMASTE'

DE PRAKTIJK VOOR JOU!

'ANNAMASTE'

is een samengestelde naam: 'AN' is een voorvoegsel, waarvoor ik mijn eigen naam heb gebruikt. 'NAMASTE' bevat de kern, wederzijds respect en vertrouwen.

"als jij daar bent, in jou, waar liefde is,

waarheid, licht en vrede,

en ik ben daar, waar liefde is,

waarheid, licht en vrede,

...... dan zijn we Een."

het beeldje/het logo en mijn verhaal:

Zo'n 25 jaar geleden kwam ik het woord "namasté" tegen.

De betekenis heeft me doen besluiten om deze te gebruiken voor een praktijk, áls deze er zou komen.


In 2004 zijn wij als gezin in Groningen komen wonen. Mijn man is hier geboren en hoewel wij vaak bij familie op bezoek kwamen, heb ik mij verkeken op de veranderingen die deze verhuizing met zich mee bracht.


De teleurstelling over mijn gebrek aan flexibiliteit en mijn onmacht om deze verandering zonder moeite te doorstaan, bracht me ertoe een gesprek te hebben met een therapeut.


Na het gesprek, dat diepe indruk op me maakte, liep ik in hartje Groningen zijn praktijk uit .. was de weg even kwijt... letterlijk en figuurlijk.


Aan het eind van de straat was daar de wereldwinkel met in de etalage het beeldje ... in de rode kleur uit mijn praktijkruimte.

Ik liep naar binnen en vroeg het te mogen bekijken. Het besluit om het te kopen had ik al genomen. Bij de kassa draaide de verkoopster het om en zei: "het is een namasté-mannetje, gemaakt in Nepal."

Op dat moment wist ik het zeker: ik moest aan de slag, met mezelf, met het hervinden van mijn evenwicht en aan het werk gaan om mij - vanuit mijn passie - verder te bekwamen, zodat de praktijk die ik voor ogen had er zou komen.

'NAMASTE':

is een groet en mudra en komt van oorsprong uit het Sanskriet van het woord "nam" (buigen) en betekent

"ik buig voor jou". Namasté is in India, maar ook in verschillende andere Aziatische landen, een gebruikelijk Hindoeïstisch gebaar om te groeten en respect te tonen.